Skip to main content
CHERRY VINTAGE

Boligliv

Cherry Vintage i Boligliv
Så kom vores flotte lamper i Boligliv og det er vi utrolig stolte og glade over.
I Nummer 11 22.okt-24.nov. 2020 kan du læse reportagen "Hjemmelavet jul - i kulørte rammer", hvor magasinet besøger Sofie og hendes familie.

De bor i en utrolig flot og lys herskabslejlighed i Randers, hvor de har indrettet sig med designklassikere og loppefund.
Du er så heldig du kan købe den smukke Murano lysekrone med rosa glas hos os.

CHERRY VINTAGE

Bo bedre

Det nyeste nr af Bo Bedre har besøgt Dea Kudibals smukke hjem.

'Kom til julefest' i Nr. 13, December 2020 ' viser Dea Kudibal, hvordan hun pynter op til jul, samt viser den smukke perlemor palmette frem hun har købt hos os.
Du er så heldig du kan købe Murano Lysekronen i perlemor hos os.

CHERRY VINTAGE

Plaza Interiör, Sverige

Louise Hjorts hjem er på forsiden af Plaza Interör, her kan du se, hvordan hun indretter sig på smukkeste vis med Murano lysekroner.

'Plaza Interiör, Sverige marts 2022, @louisehjorthdesign viser sit smukke hjem frem, du kan købe de smukke Murano lysekroner hos os.

CHERRY VINTAGE

Boligliv

Det nyeste nr. af Boligliv har besøgt Bianca aka @designandnicething smukke hjem.

'Boligliv' i Nr. 2, Januar 2021 ' viser Bianca Heinsvig, hvordan hun bruger kunsten og farver i sin indretning, samt viser den smukke rosa Murano lysekrone frem, som du iøvrigt kan købe hos os i rosa, klare og ravfarvet priser.

CHERRY VINTAGE

Femina, Sverige

På Feminas hjemmeside har den smukke Elin Rantatalo der er mor til to fra Småland en blog hvor hun skriver om vigtige emner som da hun blev meget hårdt ramt af en dødelig infektion i foråret 2019. Med sin stædighed og overlevelse går hun i dag gennem livet med det mål at leve som før, men uden hverken underben eller fingre. Hun drømmer også om Murano lamper og har været så sød at skrive om Cherry Vintage.

'Femina, Sverige' 29. Oktober 2021 ' viser Elin Rantatalo et udpluk af vores Murano lysekroner samt Murano Mushrooms.

Hit enter to search or ESC to close