Slippers – Lammeskind – Cross – Teddy Brown

Vores Cross slippers af lammeskind har den smukkeste og mest naturlige glans, som er til at købe for penge. Dette kommer af, at de er lavet af det blødeste New Zealandske lammeskind, som ikke er til at finde lige rundt om hjørnet. Derudover sørger de to cross straps for, at denne hjemmesko til damer sidder helt perfekt på foden. Disse slippers af ægtelammeskind har med andre ord lige præcis det, du har brug for og mere til.

Vores slippers fås i fire smukke farver, som er nærmest umulige at vælge i mellem, hvis man kun ønsker ét par. Du vil slet ikke kunne få nok, når du først har mærket den ultimative komfort, som disse hjemmesko tilbyder med de bløde cross straps af ægte lammeskindspels og sålen, som ligeledes er lavet af det naturlige lammeskind.

Derudover finder du ikke et par sutsko, som er mere stilede end disse, da de emmer af eksklusivitet og har en uundværlig og helt igennem flatterende charme i sit udtryk på én og samme tid.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

699kr.

Beskrivelse

Detaljer: Slippers med 2 cross straps
Materiale: Certificeret lammeskind fra New Zealand
Størrelse: 35-42

Yderligere information

Str.

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Du kunne også være interesseret i...

  • Slippers lammeuld gråSlippers lammeuld graaSlippers lammeuld gråSlippers lammeuld graaSlippers lammeuld grå
  • Slippers - Lammeskind - Cross - HvidSlippers - Lammeskind - Cross - HvidSlippers - Lammeskind - Cross - HvidSlippers - Lammeskind - Cross - Hvid
  • Slippers - Lammeskind - Cross - sortslippers lammeuld sortslippers lammeuld sortslippers lammeuld sort
  • slippers lammeuld rosaslippers lammeuld rosaslippers lammeuld rosaslippers lammeuld rosaslippers lammeuld rosa