Murano Lysekrone – Curvati – klar

Murano lampe med transparent glas i fire lag. Glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af transparent glas med lys, der skinner igennem.

Varenummer (SKU): 3874 Kategorier: , , , ,

27,000kr.

Beskrivelse

Farve: Klar
Mål: 105 cm i højden med kæd (kan forkortes samt forlænges) 42 cm i højden uden kæde, 47 cm i diameteren.
Dimension glas: 5 kurvet i højden 23 cm + 5 kurvet i højden  28 cm + 5 kurvet i højden 33 cm + 5 kurvet i højde 38 cm
Pærer: 4 pærer E27 dimension (ikke inkluderet i salget) virker desuden til lysdæmper.
Vægt: 22kg

 

Du kunne også være interesseret i...

  • murano lampe 184 prismer klar.pngMurano lysekrone 184 prismerklar murano lysekrone
  • Murano-lysekrone-culvati-kristallkrona-rosaMurano lyserosa og transparente glas lysekrone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af lyserødt og gennemsigtig glas med lys, der skinner igennem.Murano lyserosa og transparente glas lysekrone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af lyserødt og gennemsigtig glas med lys, der skinner igennem.Murano lyserosa og transparente glas lysekrone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af lyserødt og gennemsigtig glas med lys, der skinner igennem.Murano lyserosa og transparente glas lysekrone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af lyserødt og gennemsigtig glas med lys, der skinner igennem.
  • murano lysekrone 184 prismer rogfarvet kla184 murano lysekrone røgfarvet og klare prismerMurano lysekrone i røgfarvet og klare prismerFantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 184 Murano krystal transparent og røget prisme i en nikkelmetalramme. Brillerne er gennemsigtige, blå, røgede, lilla, grøn, gul lyserød. Brillerne har to forskellige størrelser.murano lysekrone i røgfarvet og klare prismer
  • Murano-lysekrone-184-rosa-murano-lysekrone-kristallkronarosa murano lampe lysekrone med smukke prismer