Murano Lysekrone – Curvati – Rosa

Murano lampe med rosa og transparent glas i fire lag. Glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af lyserødt og gennemsigtig glas med lys, der skinner igennem.

Varenummer (SKU): 5052 Kategorier: , , , , ,

27,000kr.

Beskrivelse

Mål: 105 cm højde med kæde (kan forkortes samt forlænges) 42 cm i højden uden kæde; 47 cm i diameteren.

Dimension glas: 5 kurvet i højden 23 cm + 5 kurvet i højden 28 cm + 5 kurvet i højden  33 cm + 5 kurvet i højden 38 cm

Pærer: 4 pærer E27 dimension (ikke inkluderet i salget) Virker desuden til lysdæmper.

Vægt 22kg.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • murano lampe 184 prismer klar.pngMurano lysekrone 184 prismerklar murano lysekrone
  • Murano-lysekrone-culvati-kristallkrona-klarMurano lys transparent glas krone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af transparent glas med lys, der skinner igennem.Murano lys transparent glas krone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af transparent glas med lys, der skinner igennem.Murano lys transparent glas krone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af transparent glas med lys, der skinner igennem.Murano lys transparent glas krone med fire lag krumme “triedri” glasprismer på en ottekantet kromstruktur. En dynamisk form, der ændrer sig, når du bevæger dig rundt på grund af de overlappende niveauer af transparent glas med lys, der skinner igennem.
  • murano lysekrone 184 prismer rogfarvet kla184 murano lysekrone røgfarvet og klare prismerMurano lysekrone i røgfarvet og klare prismerFantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 184 Murano krystal transparent og røget prisme i en nikkelmetalramme. Brillerne er gennemsigtige, blå, røgede, lilla, grøn, gul lyserød. Brillerne har to forskellige størrelser.murano lysekrone i røgfarvet og klare prismer
  • Murano-lysekrone-184-rosa-murano-lysekrone-kristallkronarosa murano lampe lysekrone med smukke prismer