Murano Lysekrone – Opal – 36 tuber

Italiensk lysekrone i Murano-glas og forniklet metalstruktur. Det polerede nikkel understøtter 36 store opal silk glasrør i stjerneform.

Samme størrelse som den i klart glas på de sidste billeder.

 

16,000DKK

Beskrivelse

Farve: Opal hvid/blå

Dimensioner: 125 cm i højden med kæde (kan forkortes samt forlænges) 60 cm i højden uden kæde, 58 cm i diameteren.

Dimension glas: 30 cm i højden 7 cm i diameteren.

Pærer: 7 pærer: E27 dimension (ikke inkluderet i salget) virker desuden med lysdæmper.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • opal farvet muranolampe lille model
  • opal farvet muranolampe lille modelopal farvet muranolampe lille modelopal farvet muranolampe lille modelMurano lysekrone opalglasMurano lysekrone opalglas
  • Murano lampe i mundblæst perlemor glasdea kudibal murano lysekrone perlemorLuksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.Luksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.Luksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.