Murano Lysekrone – Palmette – 58 glas – rosa – 2 niveauer

Murano palmette, lysekrone lavet af 58 smukke Murano rosa farvet glas i en matguld metalramme. Murano blæste glas på den traditionelle måde.
Denne lysekrone er yderst anvendelig, da lampen både kan bruges uden kæde, og stadig er rigtig smuk monteret tæt op imod loftet, eller med kæde som et mere traditionelt lysekrone look.

Se sidste billede, hvor den hænger uden kæde (i perlemor farvet glas) i designer, Dea Kudibals private hjem.

Varenummer (SKU): 4271 Kategorier: , , , ,

20,000kr.

Beskrivelse

Farve: Rosa

Dimensioner: 120 cm i højden med kæde (kan forkortes samt forlænges) 45 cm i højden uden kæde, 87 cm i diameteren.

Pærer: 6 pærer E27-dimension (ikke medtaget i dette salg) virker desuden med lysdæmper.

Stel: Matguld metalstel

Vægt: 23 kg.

Du kunne også være interesseret i...

  • palmette murano lysekroneMurano lysekrone palmette opal.jpgLuksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.Luksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.Luksus og GENUINE Murano-lysekrone. Håndlavet i MURANO. Den er lavet af 58 Murano krystal briller i en guldramme i guld. Lysekronen har også en Murano-glaskugle i enden af ​​lampen. Originaliteten af ​​denne vægbelysning er givet af glasset, vidunderlige kunstværker i opalglas med gennemsigtige blå reflektioner.
  • Murano lysekrone palmette 4 lag rosamurano lysekrone i rosa farvet glasmurano lysekrone i rosa farvet glasmurano lysekrone i rosa farvet glasmurano lysekrone i rosa farvet glas
  • Murano Lysekrone - palmette - 104 glas - KlarMurano Lysekrone - palmette - 104 glas - KlarMurano Lysekrone - palmette - 104 glas - KlarMurano Lysekrone - palmette - 104 glas - KlarMurano Lysekrone - palmette - 104 glas - Klar
  • Murano Lysekrone - Palmette - 163 glas - klar