Natures Collection – Kennedy – Handsker – Rensdyrskind – Brun

Kennedy skindhandskene er en yderst alsidig handske, som passer til stort set alt, da den er enkel og simpel i sit udtryk på samme tid med, at den emmer af høj kvalitet og eksklusivitet. Med disse handsker er du i den grad dækket ind til vintermånederne.

Disse skindhandsker er lavet af det blødeste rensdyrskind, som i den grad kan mærkes på handsken og dens høje kvalitet. Dette kommer også til udtryk på overfladen, hvor det tydeligt kan ses, at dette netop er ægte rensdyrskind, og du vil ikke være i tvivl om, at du bærer rundt på et stykke af naturen med disse handsker ved din side.

Handskerne fås i flere farver, så vi er sikrer på, at der findes et par Kennedy skindhandsker, som har alt det, du synes du mangler for at gå den kolde tid i møde.

Varenummer (SKU): NCF3003-1-1 Kategorier: , , , ,

299kr.

Beskrivelse

Detaljer: Lange handsker
Materiale: Rensdyrskind
Størrelse: S/M/L

Yderligere information

Str

S, M, L

Du kunne også være interesseret i...

  • Natures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind SortNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind SortNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grønNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grønNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grøn
  • Natures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind blåNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grønNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grønNatures Collection Kennedy Handsker Rensdyrskind kamel grøn