MENU LUK

Handelsbetingelser

Cherry Lab Kirkegade 124 6700 Esbjerg TLF: +4553585370 CVR: 37351237

 

Betaling

Cherry Lab modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Cherry Lab benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Cherry Lab’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Cherry Lab afsender varer med følgende: Bring – Pakkeshop.

Fragtpris er 49kr.

Der er fri fragt på alle ordre over 600 kr.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varer købt med rabat/udsalgsvare tages IKKE retur.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@cherryvintage.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Cherry Lab at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Cherry Lab i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Cherry Lab dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Cherry Lab Kirkegade 124 6700 Esbjerg TLF: +4553585370

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

 

PRISER 

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på www.cherryvintage.dk Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusiv moms. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger.

IKKE AFHENTET VARE

Hvis en vare ikke afhentes i den pågældende pakkeshop, kan denne erhverves igen, såfremt kunden selv afhenter varen hos Cherry Lab eller betaler for at få den tilsendt endnu engang. Dette vil typisk koste 50 kr. og kan indbetales forud for fremsendelse via Mobile Pay på 471705

Ved afhentning skal der aftales tid på tlf.: +45 53 58 53 70 eller på kontakt@cherryvintage.dk

REKLAMATION

Cherry Lab kontrollerer alle varer inden afsendelse. Hvis et smykkeprodukt er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage og få information om, hvordan du returnerer smykkeproduktet. Når du køber et smykkeprodukt har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet kan returneres til:

Returneringsadressen er: Cherry Lab, Kirkegade 124, 6700 Esbjerg. HUSK at skrive dit navn og adresse og ordrenummer, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette.

OPLYSNINGER OM OS

CHERRY LAB V. Mathilde Pierri

Kirkegade 124

6700 Esbjerg

cvr: 37351237

Tlf: + 53 58 53 70

Mange hilsner,

Cherry Lab

 

Har du et spørgsmål