FAQ  Murano lamper

Din Murano lampe bliver sendt med DHL express direkte fra Italien, hvor lampen er lavet. Når din Murano lampe er pakket og indleveret vil du pr. mail eller på sms modtage et DHL link, hvor du vil kunne følge lampen hele vejen.

Vi bestræber os altid på at sende din Murano lampe så hurtigt som muligt. Imellem 1-2 uger vil der gå alt efter om det er en lampe vi har på lager eller den skal specielfremstilles (dette tager typisk 14 dage).

Vi benytter DHL Ekspress, de håndterer din Murano lampe på en skånsom måde og med en hurtig levering.

Vores Murano lamper er primært sammensat på den måde at metalstrukturen er vintage. Og alt efter lampe, vil det være med vintage glas eller ny fremstilte glas fra Murano af glashåndværkere med 40 års erfaring. Disse har også særlig bevilling til at kalde deres glas Murano glas da de mundblæses i og omkring Murano.

En Murano lampe er kendetegnet ved at komme fra eller omkring byen Murano. Her har de en lang tradition for at skabe smuk glaskunst og lamper. Dette er også tit nedarvet kunsthåndværk, hvor teknikker og håndværket går fra generation til generation.

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Det kan nogle gange være svært at genneskue, om en Murano lampe er for stor eller lille, vi hjælper dig meget gerne i mål med at finde den rette lampe med den rigtige størrelse. Skriv gerne med eventuelle spørgsmål på: kontakt@cherryvintage.dk
Eller ring på tlf. nr. 53 58 53 70

Vores samarbejdspartner gør sig meget umage med at pakke Murano lamperne forsvarligt. De er pakket med flamingo og bobbelplast,  i store papkasser, så lamperne får masser af plads,  alt sammen med til at sikre at lampen når sikkert frem.

Ønsker du hjælp til få samlet og monteret din Murano lampe ? så hjælper vi dig meget gerne med det.

Processen:

  • Vores montør Mark ankommer med Lampen, med mindre du har bestilt den hjemtil.
  • Din nye Murano lampe hænges op og Mark afmonter gerne din nuværende lampe, hvis der skulle hænge en i forvejen.
  • Pære er inkl. monteringsprisen og disse medtages når lampen hænges op. (pære virker til lysdæmper)
  • Har du et ønske om at få installeret lysdæmper så gør han også gerne dette. (er ikke med pris for montering)

Prisen variere fra lampe til lampe, prisen beregner vi udfra højde.
Det afgørende for prisen er, hvorvidt vi kun skal have en stige med eller vi skal stille stillads op og derfor være to mand til opgaven for at kunne hænge Murano lampen op.

Vi tilbyder montering af din Murano lampe i hele landet.

Priser fra 2000,-

Skriv til os på kontakt@cherryvintage.dk så finder vi den rigtig løsning for dig og beregner en pris derefter.

FAQ generelt

Din vare bliver sendt med GLS. Når din vare er sendt vil du pr. mail eller på sms modtage et tracking link, hvor du vil kunne følge din vare.

Vi forventer at din vare vil være fremme hos dig indenfor 2-4 arbejdsdage-

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Alle vores varer forhandles igennem vores webshop og vi har IKKE et showroom. Hvis der er varer som du ønsker at se er du meget velkommen til at kontakte os her eller på tlf: 53585370

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varer købt med rabat/udsalgsvare og Murano lamper/lysekroner tages IKKE retur.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, du kan købe returlabel her.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@cherryvintage.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Læs evt mere her.

Har du et spørgsmål