FAQ  Murano lamper

Din Murano lampe bliver sendt med DHL express eller FEDEX direkte fra Italien, hvor lampen er lavet. Når din Murano lampe er pakket og indleveret vil du pr. mail eller på sms modtage et DHL link, hvor du vil kunne følge lampen hele vejen.

Vi bestræber os altid på at sende din Murano lampe så hurtigt som muligt. Leveringstiden er normalt 2-4 uger.
På alle andre varer er leveringstiden 3-7 dage.

Vi benytter DHL Ekspress, de håndterer din Murano lampe på en skånsom måde og med en hurtig levering.

Vores Murano lamper er nyproducerede. Stellet er lavet efter gamle originale stel og glassene er ny fremstilte glas lavet af glashåndværkere med 20 års erfaring. 

En Murano lampe er kendetegnet ved at komme fra eller omkring byen Murano. Her har de en lang tradition for at skabe smuk glaskunst og lamper. Dette er også tit nedarvet kunsthåndværk, hvor teknikker og håndværket går fra generation til generation.

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Det kan nogle gange være svært at genneskue, om en Murano lampe er for stor eller lille, vi hjælper dig meget gerne i mål med at finde den rette lampe med den rigtige størrelse. Skriv gerne med eventuelle spørgsmål på: kontakt@cherryvintage.dk
Eller ring på tlf. nr. 53 58 53 70

Vores samarbejdspartner gør sig meget umage med at pakke Murano lamperne forsvarligt. De er pakket med flamingo og bobbelplast,  i store papkasser, så lamperne får masser af plads,  alt sammen med til at sikre at lampen når sikkert frem.

Vi har desværre ikke et showroom, men vi har udvalgte lamper til udstilling hos Social Works Østergade 13, 1100 København, her kan vi aftale et tidspunkt for fremvisning. Skulle din lampe ikke være til udstilling hjælper vi dig meget gerne igennem god vejledning, med at finde lige netop den lampe der passer til dit hjem og indretning.

De fleste af vores Murano lysekroner leveres med krom stel, men har du et ønske om at at få det i guld, er dette også en mulighed.
Der er to løsninger, enten mat guld eller blank guld.
Vores løsninger med guld stel har en meromkostning, prisen er sat efter hvilken lampe du vælger.

Skriv til os kontakt@cherryvintage.dk om dine ønsker, så hjælper vi dig meget gerne.

FAQ generelt

Din vare bliver sendt med GLS. Når din vare er sendt vil du pr. mail eller på sms modtage et tracking link, hvor du vil kunne følge din vare.

Murano lyserkroner & lamper
Leveringstid normalt 7-10 hverdage

Øvrige varer
Vi forventer at din vare vil være fremme hos dig indenfor 2-4 arbejdsdage, med mindre andet er angivet, eksempelvis varer der laves på bestilling.

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Alle vores varer forhandles igennem vores webshop og vi har IKKE et showroom. Hvis der er varer som du ønsker at se er du meget velkommen til at kontakte os her eller på tlf: 53585370

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varer købt med rabat/udsalgsvare og Murano lamper/lysekroner tages IKKE retur.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, du kan købe returlabel her.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@cherryvintage.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Læs evt mere her.