FAQ  Murano lamper

Din Murano lampe bliver sendt med DHL express eller FEDEX direkte fra Italien, hvor lampen er lavet. Når din Murano lampe er pakket og indleveret vil du pr. mail eller på sms modtage et DHL link, hvor du vil kunne følge lampen hele vejen.

Vi bestræber os altid på at sende din Murano lampe så hurtigt som muligt. Imellem 1-2 uger vil der gå alt efter om det er en lampe vi har på lager eller den skal specielfremstilles (dette tager typisk 14 dage).

Vi benytter DHL Ekspress, de håndterer din Murano lampe på en skånsom måde og med en hurtig levering.

Vores Murano lamper er primært sammensat på den måde at metalstrukturen er vintage. Og alt efter lampe, vil det være med vintage glas eller ny fremstilte glas fra Murano af glashåndværkere med 40 års erfaring. Disse har også særlig bevilling til at kalde deres glas Murano glas da de mundblæses i og omkring Murano.

En Murano lampe er kendetegnet ved at komme fra eller omkring byen Murano. Her har de en lang tradition for at skabe smuk glaskunst og lamper. Dette er også tit nedarvet kunsthåndværk, hvor teknikker og håndværket går fra generation til generation.

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Det kan nogle gange være svært at genneskue, om en Murano lampe er for stor eller lille, vi hjælper dig meget gerne i mål med at finde den rette lampe med den rigtige størrelse. Skriv gerne med eventuelle spørgsmål på: kontakt@cherryvintage.dk
Eller ring på tlf. nr. 53 58 53 70

Vores samarbejdspartner gør sig meget umage med at pakke Murano lamperne forsvarligt. De er pakket med flamingo og bobbelplast,  i store papkasser, så lamperne får masser af plads,  alt sammen med til at sikre at lampen når sikkert frem.

Vi har desværre ikke et showroom, men vi har udvalgte lamper til udstilling hos Social Works Østergade 13, 1100 København, her kan vi aftale et tidspunkt for fremvisning. Skulle din lampe ikke være til udstilling hjælper vi dig meget gerne igennem god vejledning, med at finde lige netop den lampe der passer til dit hjem og indretning.

FAQ generelt

Din vare bliver sendt med GLS. Når din vare er sendt vil du pr. mail eller på sms modtage et tracking link, hvor du vil kunne følge din vare.

Vi forventer at din vare vil være fremme hos dig indenfor 2-4 arbejdsdage-

Murano lamperne  sendes enten direkte til kunden eller til vores adresse, hvor de kan afhentes efter køb på vores webshop.

Alle vores varer forhandles igennem vores webshop og vi har IKKE et showroom. Hvis der er varer som du ønsker at se er du meget velkommen til at kontakte os her eller på tlf: 53585370

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varer købt med rabat/udsalgsvare og Murano lamper/lysekroner tages IKKE retur.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, du kan købe returlabel her.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@cherryvintage.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Læs evt mere her.