mathilde pierri murano lampe

Om Cherry Vintage

Cherry Vintage kom til i 2018 stiftet af Mathilde Pierri med filosofien om, at skabe et unikt univers indenfor boliginteriør.  Shoppen startede i det små med lager i vores lejlighed, hvor sortimentet opstod af stor kærlighed og passion for det unikke og skæve. I den periode var vi på jagt efter flotte brugte ting, vintage, & design items der blev solgt på Cherry Vintages Instagram profil.

Idag har webshoppen vokset sig større, og fra at være primært genbrug og retrofund til at være førende indenfor italiensk vintage og design. Vi sælger nu mere end 100 forskellige Murano lamper og lysekroner og leverer til hele verden.

På shoppen finder du unikke items vi finder i Italien og importere til Danmark, hvor vi sælger dem til vores kunder.

Fælles for vores sortiment på shoppen er, at de alle er nøje udvalgt og med en forkærlighed for det italienske.

Cherry Vintage hylder det gamle italienske glaskunsthåndværk som stadig eksisterer den dag idag, især i det nordlige Italien omkring Murano.

Jeg arbejder hele tiden på at finde de fineste Murano lamper og hjælper også gerne dig, med at finde lige præcis den lampe der passer dit hjem, kontor, showroom eller hvad et nu måtte være.

Hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til en speciel lampe er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: kontakt@cherryvintage.dk

Jeg var her ikke, hvis ikke det var for mine glade kunder, måske du også kunne blive én af dem?

Jeg glæder mig til at byde Jer velkommen i vores online univers,

Mathilde – Cherry Vintage