MENU LUK
mathilde pierri murano lampe

Cherry Vintage opstod af stor kærlighed og passion for at være på jagt efter flotte brugte ting, vintage, retro & design.

Min designbaggrund og kendskab til materialesammensætning, komposition og skabe hyggelige og personlige rum har jeg fra min uddannelse på Designskolen Kolding. Her har jeg studeret tekstildesign og, hvor jeg generelt har skabt mig en værktøjskasse der klæder på når det handler om at sammensætte en harmonisk indretning og skabe en historie der passer til dig.

Jeg arbejder hele tiden på at finde de fineste Murano lamper og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den lamper der passer dit dit hjem, kontor, showroom eller hvad et nu måtte være. Hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til en speciel lampe er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: kontakt@cherryvintage.dk eller ringe på tlf. nr: 5358 5370.

Jeg var her ikke, hvis ikke det var for jer, glade kunder.

 

Fra hjertet – Tak for jer!

Mathilde – Cherry Vintage

 

Har du et spørgsmål