Skip to main content

Vores rejse føles næsten som et eventyr

Specielt om morgenen, når vi træder ind på vores hyggelige kontor på den idylliske ø Fanø. Vejen hertil har været alt andet end lige, men det har formet os og Cherry til det, vi og virksomheden er i dag.
Vi er Mathilde og Jakob, og vi er hjernerne bag Cherry Vintage. Det fylder os med stor stolthed, at du har valgt at åbne døren til vores historie og følge med på vores eventyr.

En tidsløs skat af Italiensk håndværk og skønhed

I dag står Murano glas som et levende symbol på italiensk håndværk og skønhed og fortsætter med at begejstre samlere og designentusiaster over hele verden. Med en arv, der strækker sig århundreder tilbage, fortsætter Murano glasværksteder med at skabe enestående og nyskabende værker, der bygger videre på denne rige tradition og ekspertise.

Et oprydningsprojekt blev til vores levevej

Cherry Vintage startede som et oprydningsprojekt, da vi stod overfor en flytning og derfor måtte skille os af med en del ting. Vi fandt ud af vi var gode til få solgt vores ting og på samme tid synes det var virkelig sjovt. Der opstod idéen til at finde flere unikke fund, som vi kunne sælge på vores Instagram. Tingene tog fart og det blev nødvendigt med et større setup og inden vi så os om var vi begge fuldtid, i det der engang var en lille oprydning. Idag har vi specialiseret os i at finde sjældne, smukke Murano lysekroner og andre Italiensk vintage fund.

Hit enter to search or ESC to close