MENU LUK

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Cherry Lab, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Cherry Lab og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Cherry Lab har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Cherry Lab er: Mathilde Pierri

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Cherry Lab har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@cherryvintage.dk.

Cookies
www.cherryvintage.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://cherryvintage.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Cherry Vintage’s hjemmeside.

 

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: kontakt@cherryvintage.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Dataansvarlig
Anno 2019 er dataansvarlig i relation til behandling af personoplysninger indsamlet på www.cherryvintage.dk

Disse typer oplysninger registreres
Med henblik på, at du kan benytte dig af tjenesterne på www.cherryvintage.dk  skal du lade dig registrere med en række personlige oplysninger. Disse oplysninger omfatter navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, evt. firmanavn og CVR nummer.

Hvorfor personoplysninger registreres
Vi registrerer disse oplysninger med det formål at betjene dig som medlem og således gennemføre de tjenester, som du anmoder om.

Hvad der sker med personoplysningerne
Vi opbevarer ikke medlemsoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke medlemsoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.cherryvintage.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Personoplysningerne registreres hos www.cherryvintage.dk  og opbevares i 5 år.

SSL-kode
www.cherryvintage.dk  kodet med SSL-kode, som beskytter og verificerer personlige oplysninger på www.cherryvintage.dk

 

Cookies og logstatistik

Hvad cookies er?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvor længe cookies opbevares?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i 24 måneder fra sidste gang du var inde på www.cherryvintage.dk Hver gang du genbesøger www.cherryvintage.dk , forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg.

Hvis du ikke ønsker cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller vælge at modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering
På linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.
www.cherryvintage.dk   anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Hvad logstatistik er?
Logstatistik Bruges på www.cherryvintage.dk  og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Hvorfor logstatistik bruges?
www.cherryvintage.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Ret til indsigelse mod registrering af oplysninger om dig ?
Som registreret hos www.cherryvintage.dk , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af personoplysninger. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige: Mathilde via e-mail til: kontakt@cherryvintage.dk eller pr. post til: Cherry Lab, Islandsgade 49, 6700 Esbjerg.

RETTIGHEDER

Cherry Lab og alle materialer lagt ud på cherryvintage.dk samt dennes Facebook og Instagram. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info påwww.cherryvintage.dk , eller vores sociale medier, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue hos Quickpay.
Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

NYHEDSBREVE

www.cherryvintage.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, når der sker ting vi vurderer, kan være interessante for dig og dit barn.

OPLYSNINGER OM OS

CHERRY LAB V. Mathilde Pierri

Kirkegade 124

6700 Esbjerg

cvr: 37351237

Tlf: + 53 58 53 70

Mange hilsner,

Cherry Lab

 

Har du et spørgsmål