Murano lysekrone – Triedri- 92 prismer – blå/klar

Fantastisk Murano lysekrone lavet af 92 Murano krystal flerfarvet prisme i en nikkel metalramme. Glassene er gennemsigtige og blå.

 

Varenummer (SKU): 3579 Kategorier: , , , , ,

23,000kr.

Beskrivelse

Farve: Blå/Klar

Dimensioner: 135 cm i højden med kæde (kan forkortes samt forlænges) 75 cm i højden uden kæde 45cm i diameteren.

Dimension glas: 28 cm i højden x 3 cm i længden.

Pærer: 5 pærer (E14-dimension ikke inkluderet i dette salg) virker desuden med lysdæmper.

Du kunne også være interesseret i...

  • murano lampe tridei rogfarvet klarmurano lysekrone røgfarvet og klare prismerMurano lysekrone klar og røgfarvet prismerFantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prisme "triedri" i en nikkel metalramme. Brillerne er to forskellige størrelser og farve (trasparent og røget)Fantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prisme "triedri" i en nikkel metalramme. Brillerne er to forskellige størrelser og farve (trasparent og røget)
  • Murano Lysekrone rosa tridriFantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prismer i en lyserød farve i en nikkel metalramme.Fantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prismer i en lyserød farve i en nikkel metalramme.Fantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prismer i en lyserød farve i en nikkel metalramme.Fantastisk vintage Murano lysekrone lavet af 107 Murano krystal prismer i en lyserød farve i en nikkel metalramme.
  • murano lysekrone gul klar 107 prismer
  • murano lampe tridei 107 prismer klarklar murano lysekrone